Meer met Minder 2017-02-01T15:57:35+00:00

Meer Met Minder

‘Meer Met Minder’ is the dutch translation of ‘Less is Beautiful’ so this text will only be available in Dutch. For the English version, we recommend to check out ‘Less is Beautiful’.

Meer Met Minder … We leven in een maatschappij met een overvloed aan mogelijkheden, producten en diensten, connecties, technologie en informatie. Dat heeft heel veel voordelen maar ook nadelen want het kan ook keuzestress opleveren.

Meer met Minder

Er bestaan al heel wat individuele initiatieven van mensen die bewust kiezen om Meer te creëren met Minder. Die focussen zich vaak op tips om eenvoudiger te leven of manieren hoe je kunt consuminderen. Deze presentatie (en gelijknamig boek) gaat dieper in hoe je als professional in een organisatie of overheid kunt inspelen op deze ‘Meer Met Minder’ trend. Laat je inspireren door voorbeelden uit zeer diverse sectoren en ontdek 3 eenvoudige principes hoe ‘minder’ tot meer succes kan leiden: start met stoppen, vereenvoudig en laat los.

Dit verhaal geeft je inzichten in de overdreven efficiëntie-zoektocht, de keuzeparadox en levert concrete tips en technieken hoe je ‘Meer Met minder’ kunt toepassen in je dagelijkse praktijk.

Het Nederlandstalige boek ‘Meer Met Minder’ is eind 2015 verschenen en er staan acht nieuwe Vlaamse en Nederlandse voorbeelden in verwerkt waardoor je in totaal zevenenzeventig inspirerende voorbeelden en technieken krijgt aangereikt.

Meer Met Minder
Meer Met Minder
Meer Met Minder
“In deze complexe wereld hebben organisaties nood aan overzicht en richting. Dit boek biedt een prachtig inkijkje bij organisaties die complexiteit weer behapbaar hebben gemaakt. ‘Meer Met Minder’ is kort maar krachtig: prachtig!”
Ramon Vullings, Internationaal spreker en auteur
“Cyriel zet je met de vaak schijnbaar eenvoudige gedachten in zijn boek tot denken. Gedachten die op een verrassende manier in je hoofd blijven hangen en daarmee keuzes die je maakt sturen.”
Jo Bos, Directeur Jo Bos & Co